banner cursusprogramma2023 2024

Actuele informatie op website

Omdat de productie en verspreiding van de flyer eerder plaatsvinden dan de mogelijkheid tot inschrijven, kunnen er veranderingen/aanpassingen en nieuwe cursussen zijn. De website geeft de meest actuele informatie. 

NIEUW: 210 Bridgecursus deel 2 : vervolg op 205. Bridgecursus deel 1. Deze cursus is tevens geschikt voor "nieuwe partnerships" en degenen die hun systeem op elkaar af willen stemmen.
2 bridge1

binnenkort_van_start.png
Klik op cursus om je in te schrijven!
110. Op zoek naar nieuwe vissoorten in Brazilie

SWIB-voorzitter feliciteert 500e deelneemster

500e deelneemster SWIB cursusprojectHet SWIB-cursusproject heeft afgelopen zaterdag (30 september) haar 500 e deelneemster mogen verwelkomen. De eer was aan mevrouw Riet van de Wiel, met haar 92 jaar volgt zij al jaren cursussen. Op de fiets kwam ze naar het Zandpad om de lezing ‘Voedsel in relatie tot onze gezondheid’ te volgen. Haar lijfspreuk, die zij met eenieder wil delen is, ‘je moet geïnteresseerd blijven, dat doet leven, en houdt je geestelijk gezond’. Als dank voor haar belangstelling voor onze SWIB-cursussen hebben we haar een SWIB-paraplu overhandigd, een speciaal ontwerp vervaardigd door de clientèle van Atelier Buitengewoon. En de cursus cadeau gegeven.

Home

Met trots presenteren we een geheel cursusprogramma voor het seizoen 2023/2024. Pak uw agenda erbij en maak een keuze uit een van onze nieuwe cursussen als mahjong leren spelen, of kennismaken met Energetische healing. Maar ook onze populaire cursussen als yoga, een Italiaanse kookcursus ‘feestelijk Italiaans diner’, of de rondleiding ridderhofstad Gunterstein, maken weer deel uit van ons aanbod.

In het voorjaar van 2024 is nieuw in ons programma een rondleiding over de historische buitenplaats Vreedenhorst opgenomen. Maar ook het leren bereiden en proeven van Spaanse tapas, en/of kiezen voor de populaire cursus Limoncello maken.

We zien elkaar bij een SWIB-cursus!

NIEUW dit seizoen is dat op onze website nog meer cursussen te vinden zijn dan weergegeven in dit cursusprogramma.  Volg ons op social media of bezoek onze website om op de hoogte te blijven van ons meest actuele aanbod!

Vul het e-mailadres in dat bij dit account hoort. Er zal een verificatiecode naar dat e-mailadres worden verzonden. Wanneer de verificatiecode is ontvangen, kan een nieuw wachtwoord worden gekozen voor dit account.

Geen folder ontvangen?

Ga er dan een ophalen bij:cursusprogramma 23 24

  • Bibliotheek Breukelen
  • Boekhandel van Kralingen
  • Vivant - Winkelcentrum Noord
  • Balie de AA / Driestroom
  • Dorpshuis ons Genoegen - Nieuwer ter Aa
  • Atelier Buitengewoon 
  • Bibliotheek Kockengen
  • Coop Kockengen
  • Total Verhoek Kockengen

Of download hier de Swibfolder.