banner 2024

Andreas Wijnhold Als gewichtsconsulent en natuurvoedingskundige heb ik een passie voor gezonde voeding. Ik geniet ervan om met slechts een paar goede ingrediënten een gezonde en smaakvolle maaltijd op tafel te zetten. Als ik boodschappen heb gedaan en het aanricht ligt vol verse groenten, dan geeft me dat een blij gevoel. Maar ik zie het ook als een uitdaging om creatief te zijn met restjes in de koelkast.
Sinds dit jaar heb ik mijn eigen praktijk “Manavita” en ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen in de overgang. Waarom? Omdat ik zelf heb ervaren hoe het is om te worstelen met overgangsklachten. Na een tijdje ontdekte ik wat voor mij wel werkte. Ik ging veel meer gezonde,
gevarieerde voeding op het menu zetten. Voldoende rust nemen en regelmatig bewegen werden ook belangrijke pijlers in mijn aanpak. Maar het allerbelangrijkste was doen wat ik leuk vind. En dat is vrouwen begeleiden naar een gezonde leefstijl.
Samen met Hadassah van Dé Voedingsstudio in Nigtevecht geef ik de cursus “Vol energie door de overgang”. In drie workshops laten we graag zien wat de rol van leefstijl is bij overgangsklachten en hoe je deze periode tot een positieve ervaring kunt maken. Hadassah en ik ontmoeten je graag!
Ben je nieuwsgierig naar meer? Kijk dan op www.manavita.nl.