banner 2024

ColindavandeBiltOntspannen, loslaten én genieten
Ik heb inmiddels al een aantal keer een workshop mogen geven via het SWIB met mandalatekenen als basis. Mandala is een woord uit het Sanskriet en betekent wiel of cirkel. Tijdens het mandalatekenen maak je gebruik van een basiscirkel die opgevuld wordt met lijnen, vormen, figuren en kleuren.

Na zelf diverse jaren cursussen gevolgd te hebben wil ik mijn ervaringen graag delen met anderen. Ik heb ervaren hoeveel plezier en ontspanning het geeft om te spelen met potlood en kleuren, om niet van te voren na te denken, maar gewoon in het moment te doen. Met de mandala als basis zijn er oneindig veel mogelijkheden. Door het mandalatekenen heb ik ontdekt dat het mogelijk is om overtuigingen, zoals ‘ik kan niet tekenen’, ‘het moet mooi worden’, ‘ik heb geen fantasie’ en alle andere overtuigingen die beginnen met ‘ik kan niet…’of ‘ik/het moet….’los te laten.
Door een fout te verwerken in de tekening wordt deze vaak juist nog mooier. Mandalatekenen is even een moment voor jezelf, even niets moeten, loslaten en genieten.
Alles is goed.

Naast mijn werk als secretaresse op een verpleegafdeling in het UMC-Utrecht geef ik als vrijwilligster op woensdagmiddag een mandalakleurworkshop voor de bewoners van Overdorp, de aanleunwoningen en voor ieder die geïnteresseerd is.

Nieuwsgierig naar wat ik nog meer te bieden heb op creatief gebied, kijk dan op mijn website www.cozoncreatief.nl en vind daar andere workshops, info over creatieve coaching, korte verhalen en nog veel meer.

Ik zie je graag! ?

Creatieve Workshops & Coaching & Korte verhalen

CoZonCreatief 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.