banner 2024

hans beukDocent filosofie. Sinds 2007 geef ik cursussen filosofie en begeleid ik ‘filosofiekringen’, waarin we (deelnemers en ik) op basis van een gezamenlijk gekozen filosofieboek met elkaar in gesprek zijn. Ik doe dat op verschillende plaatsen in de regio.Docent filosofie. Sinds 2007 geef ik cursussen filosofie en begeleid ik ‘filosofiekringen’, waarin we (deelnemers en ik) op basis van een gezamenlijk gekozen filosofieboek met elkaar in gesprek zijn. Ik doe dat op verschillende plaatsen in de regio.
Mijn belangstelling voor filosofie leidde ertoe dat ik op latere leeftijd aan de VU de opleiding ‘Wijsbegeerte en spiritualiteit’ heb gevolgd. Aansluitend aan deze opleiding heb ik eveneens aan de VU in deeltijd filosofie gestudeerd.
Het pad is het doel. Daarmee vat ik mijn betrokkenheid bij filosofie samen. Het pad ontvouwt zich langs telkens nieuwe vragen en toont soms fraaie vergezichten en panorama’s.
Mijn professionele achtergrond was welzijnswerk. Ik ben getrouwd en heb twee dochters en twee kleinzoons. Ik woon in Stichtse Vecht (Molenpolder). Mijn geboortejaar is 1947.
Voor hobby’s ontbreekt het een beetje aan tijd, maar waar mogelijk stap ik graag op de racefiets en spot ik vogels. Niet tegelijkertijd overigens.
Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.